Turistkørsel

Øen som vi kender den

Vi kører bus overalt

Vi sammensætter turen efter jeres ønsker

Vi guider på turene

Vi booker oplevelser og arrangementerTuristkørsel

Har I brug for en turistbus til en gruppe, forening, skole, firma eller andet? Så står vi klar til at arrangere jeres tur både her på Bornholm og i resten af landet. SNB busser tilbyder  en yderst fleksibel vognpark med turistbusser og dobbeltdækkerbusser i forskellige størrelser, hvor vi bl.a. kan tilbyde komfortable minibusser til mindre grupper. Vi finder altid den turistbus, der passer til jeres behov.

Vi råder over turist- og dobbeltdækkerbus til alle slags ture

Vi klarer alle opgaver inden for bustransport med turistbus, herunder turist-, udflugt-, ind- og udlandskørsel. Uanset om turen går til Skagen i nord eller ned i sydens sol, klarer vi turen med flotte, komfortable turistbusser og professionelle, glade og smilende chauffører.  Har I et ønske om forplejning eller andet ombord på busturen, klarer vi også dette.  

Kontakt os for at bestille turistkørsel

Er I interesseret i at høre mere om priser eller høre om mulighederne for at køre med turistbus eller dobbeltdækkerbus, er I altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelig med at besvare spørgsmål samt give gode råd til busturen.